skutin

Ime izdelka (trgovsko ime): SKUTIN BUREK
Skupina po pravilniku: Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom.
Sestavine: SKUTIN nadev (min 45%),  SKUTA (min 80%),  PŠENIČNI zdrob, , MLEKO,  JAJCA, jedilna sol, PŠENIČNA moka tip 500, voda, sončnično olje, palmina maščoba, jedilna sol.
Posebna navodila:. Ni posebnih navodil za zagotavljanje varnosti.
Zagotavljanje varnosti živila: Izdelek naj ne uživajo osebe, ki so alergične na katerokoli sestavino živila.
Alergeni: pšenični gluten, mleko / mlečni proizvod, ki vsebuje laktozo, jajca
Alergeni v sledovih: soja
Opis izdelka in način izdelave:    Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa s skutinim nadevom.V mešalcu zamesimo testo, ga ročno razvlečemo, nanesemo nadev, zavijemo in zvijemo v značilno obliko.
Izdelke zamrznemo, pakiramo in hranimo na -18°C.
Rok uporabnosti izdelka: 6 mesecev od datuma proizvodnje.
Način priprave:    Peko izdelkov izvajamo po predpisanem postopku in programu. Zamrznjen burek damo na pekač. Pečemo ga v prej segreti pečici 30-35 minut pri 200 – 210°C            (odvisno od pečice). Po peki lahko premažemo z mešanico olja in vroče vode.
Način uporabe in ciljna skupina: Za vsakodnevno prehrano. Namenjena celotni populaciji. Odtajanega izdelka se ne sme ponovno zamrzniti!

Izdelek je v skladu z zakonskimi določili za področje živil, kakovost pa specifično določa pravilnik o kakovosti izdelkov
iz žit, Ur.l. RS 1/14, členi 34-37.

burek

mesni burek

Ime izdelka (trgovsko ime): MESNI BUREK
Skupina po pravilniku: Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom.
Sestavine: Mesni nadev (min 44%), praženo goveje in svinjsko meso (min 65%), čebula, SOJA, sončnično olje, začimbna mešanica (jedilna sol, hidrogenirano palmino olje, ojačevalec arome (mononatrijev glutamat, dinatrijevgvanilat, dinatrijev inozinat), izvleček kvasa, dehidrirana zelenjava čebula, LISTNA ZELENA, korenček, por, paradižnik, peteršilj), ekstrakt govejega mesa, riževa moka), jedilna sol, poper, lovor), PŠENIČNA MOKA tip 500, sončnično olje, palmina maščoba, jedilna sol.
Posebna navodila:. Ni posebnih navodil za zagotavljanje varnosti.
Zagotavljanje varnosti živila: Izdelek naj ne uživajo osebe, ki so alergične na katerokoli sestavino živila.
Alergeni: pšenični gluten,  listna zelena, soja
Alergeni v sledovih: mleko, jajca
Opis izdelka in način izdelave:    Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z mesnim nadevom.V mešalcu zamesimo testo, ga ročno razvlečemo, nanesemo nadev, zavijemo in zvijemo v značilno obliko. Izdelke zamrznemo, pakiramo in hranimo na -18°C.
Rok uporabnosti izdelka: 6 mesecev od datuma proizvodnje.
Način priprave:    Peko izdelkov izvajamo po predpisanem postopku in programu. Zamrznjen burek damo na pekač. Pečemo ga v prej segreti pečici 30-35 minut pri 200 – 210°C            (odvisno od pečice). Po peki lahko premažemo z mešanico olja in vroče vode.
Način uporabe in ciljna skupina: Za vsakodnevno prehrano. Namenjena celotni populaciji. Odtajanega izdelka se ne sme ponovno zamrzniti!

Izdelek je v skladu z zakonskimi določili za področje živil, kakovost pa specifično določa pravilnik o kakovosti izdelkov
iz žit, Ur.l. RS 1/14, členi 34-37.

burek

pizza burek

Ime izdelka (trgovsko ime): PIZZA BUREK
Skupina po pravilniku: Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom.
Sestavine: Pizza nadev (min 42%) riban sir (min 35%), pasterizirana mesnina (min. 35%) (svinjsko meso, voda, goveje meso, svinjske kožice, Krompirjev škrob, SOJINE BELJAKOVINE, jedilna sol, maltodekstrin, Gostilo: E407, začimbe in začimbni ekstrakti, stabilizatorji: E450, E452, E451i, antioksidant: E301, ojačevalec okusa: E621,Konzervans: E250), paradižnik, jedilna sol, origano), PŠENIČNA Moka tip 500, voda, sončnično olje, palmina maščoba, jedilna sol.
Zagotavljanje varnosti živila: Izdelek naj ne uživajo osebe, ki so alergične na katerokoli sestavino živila.
Alergeni: pšenični gluten, mlečni proizvod, ki vsebuje laktozo, soja
Alergeni v sledovih: jajca
Opis izdelka in način izdelave:   Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa s pizza nadevom.V mešalcu zamesimo testo, ga ročno razvlečemo, nanesemo nadev, zavijemo in zvijemo v značilno obliko. Izdelke zamrznemo, pakiramo in hranimo na -18°C.
Rok uporabnosti izdelka: 6 mesecev od datuma proizvodnje.
Način priprave:  Peko izdelkov izvajamo po predpisanem postopku in programu. Zamrznjen burek damo na pekač. Pečemo ga v prej segreti pečici 30-35 minut pri 200 – 210°C            (odvisno od pečice). Po peki lahko premažemo z mešanico olja in vroče vode.
Način uporabe in ciljna skupina: Za vsakodnevno prehrano. Namenjena celotni populaciji. Odtajanega izdelka se ne sme ponovno zamrzniti!

Izdelek je v skladu z zakonskimi določili za področje živil, kakovost pa specifično določa pravilnik o kakovosti izdelkov
iz žit, Ur.l. RS 1/14, členi 34-37.